Logo

Κρήτη: 18χρονη στην Κίσαμο δέχτηκε επίθεση με σπρέι - Στο ψυχιατρείο ο δράστης [βίντεο]



 
 

Μία 18χρονη κοπέλα στην Κίσαμο Χανίων βίωσε τον τρόμο όταν δέχτηκε επίθεση, ενώ περπατούσε αμέριμνη.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα,  λίγο  μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης ενώ περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου επιστρέφοντας σπίτι της, ένας  άγνωστος άντρας την πλησίασε από πίσω και της έρριξε στα μάτια ένα υγρό με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της.

Η 18χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στις διωκτικές αρχές  και οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση, συλλαμβάνοντας τον δράστη. 

Μάλιστα,όπως προέκυψε στη συνέχεια από την αστυνομική έρευνα, το όπλο του... εγκλήματος, ήταν, τελικά, αποσμητικό χώρου και όχι καυστικό υγρό.

Όσο για τον συλληφθέντα, όπως έγινε γνωστό, οδηγείται στο ψυχιατρείο. 

Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας έκρινε πως ο 56χρονος, που κατά πληρφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έκρινε πως χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και έτσι έδωσε εντολή να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική. 

Δυσκολίες στην όραση αντιμετωπίζει το θύμα της επίθεσης

Μετά την επίθεση η κοπέλα μεταφέρθηκε αρχικά  στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Την Πέμπτη η  κοπέλα, παρουσίαζε έντονο ερεθισμό στα μάτια, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου όπου περιέγραψε το τι συνέβη και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου.

Άμεσα οι αστυνομικοί του  Α.Τ. Κισσάμου,  ξεκίνησαν προσαγωγές ατόμων, προκειμένου να γίνει αναγνώριση από την 18χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης, η κοπέλα αναγνώρισε έναν από τους προσαχθέντες ως εκείνον που την πλησίασε από πίσω και της έρριξε το σπρέι στο πρόσωπο.

Πρόκειται για έναν 56χρονο Έλληνα, κάτοικο περιοχής της Κισσάμου, ο οποίος άμεσα συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας ένα σπρέι χώρου ως το μέσο της επ[ίθεσης. Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς,  ζήτησε συγγνώμη από την 18χρονη. 

Η κοπέλα, που είναι σπουδάστρια κατέθεσε πως αμέσως  μετά την επίθεση, ο δράστης  μπήκε μπροστά της και την κοίταξε στα μάτια. Σύμφωνα με πληροορίες, είπε ακόμη ότι  έχει δει κάποιες φορές τον 56χρονο από μακριά, καθώς μένουν στην ίδια περιοχή, αλλά δεν γνωρίζονταν.

Από την επίθεση, η 19χρονη αντιμετωπίζει δυσκολίες στην όραση και την παρακολουθούν γιατροί του νοσοκομείου Χανίων.

\

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά