Logo

Λέσβος: Έκρυψε στην τουαλέτα καφετέριας 4,5 κιλά κοκαΐνης [φωτο]



 
 

Στις τουαλέτες καφετέριας στην πόλη της Μυτιλήνης εντοπίστηκε η μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που έχει βρεθεί ποτέ στη Λέσβο. 

Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι δύο Έλληνες, ένας 49χρονος και μία 43χρονη, η οποία συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές του νησιού. 

Αστυνομικέε πηγές αναφέρουν ότι η παρουσία της 43χρονης στην καφετέρια όπου βρέθηκαν τα ναρκωτικά  έχει καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού. 

Η 43χρονη κατά την προανάκριση ισχυρίστηκε ότι εκείνη απλά έκρυψε την κοκαΐνη την οποία, όπως υποστήριξε, μετέφερε στο νησί με το πλοίο ένας 49χρονος, που έχει ταυτοποιηθεί κιαι αναζητείται. 

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία συνελήφθη την Παρασκευή στη Μυτιλήνη,, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 43χρονη ημεδαπή, με τις κατηγορίες της κατοχής, της μεταφοράς και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων προέκυψε ότι, οι δύο (2) προαναφερόμενοι δράστες αφίχθησαν ακτοπλοϊκώς προ διημέρου στη Λέσβο, μεταφέροντας από κοινού, μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης με σκοπό την περαιτέρω διανομή της στο νησί.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, η 43χρονη μετά την άφιξή της στο νησί, μετέφερε την κοκαΐνη περιτυλιγμένη σε ρουχισμό και την απέκρυψε σε τουαλέτες καταστήματος στην πόλη της Μυτιλήνης.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες αεροστεγείς νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή πλάκας, συνολικού βάρους -4.510- γραμμαρίων.

Η παραπάνω ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς και κινητό τηλέφωνο και ακτοπλοϊκά εισιτήρια που βρέθηκαν στην κατοχή της 43χρονης, κατασχέθηκαν.

Από την πώληση της συγκεκριμένης ποσότητας κοκαΐνης, εκτιμάται ότι θα αποκομίζονταν χρηματικά ποσά που ξεπερνούν τις -200.000- ευρώ.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.\

\

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά