Logo

Χαλκίδα: Κρατούσε και βίαζε επί 14 ημέρες 25χρονη στο σπίτι του



 
 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά τη σοκαριστική καταγγελία μίας 25χρονης γυναίκας που αναφέρει ότι για 14 ημέρες έμεινε όμηρη και υπήρξε θύμα βιασμού από 29χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 25χρονη γυναίκα από τη Λιθουανία κατήγγειλε ότι 29χρονος από τη Βουλγαρία με τον οποίο ήταν παλιοί γνώριμοι και επικοινωνούσαν μέσω social media. Μάλιστα, την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Ωστόσο, όπως αναφέρει την κρατούσε επί μέρες στο σπίτι του και τη βίαζε.

Σύμφωνα με το Evima.gr, μετά την καταγγελία της 25χρονης οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 29χρονο, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο 29χρονος διατείνεται ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη με τη συναίνεσή της. Επίσης, υποστήριξε ότι με τη συναίνεσή της ήρθε από τη Λιθουανία στη Χαλκίδα. Ανέφερε επιπλέον πως εκείνος πλήρωσε τα εισιτήρια της.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Για το συμβάν έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2021 από directNEWS.gr πηγή:Evima.gr


Τελευταία Αστυνομικά