Logo

Άγριες συμπλοκές σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια - Δύο τραυματίες, τρεις συλλήψεις [βίντεο+φωτο]



 
 

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα Κάτω Πατήσια και συγκεκριμένα σην οδό Αχαρνών  σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο σύνδεσμος δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν άγριες συμπλοκές και τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τραυματίστηκαν δύο άτομα,  με τον έναν να φέρει χτυπήματα στο πόδι και τον άλλον στο κεφάλι, μετά τις συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Ωστόσο οι δύο τραυματίες φέρονται να μην έχουν εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές. 

«Βεντέτα» μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Λίγες ώρες μετά την επιδρομή και τις συμπλοκές σο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων. 

 Πρόκειται για έναν 31 ετών άνδρα, έναν 21 χρόνων νεαρό και έναν 25χρονο ομογενή.

Η συμμεοχή των τριών συλληφθέντων ταυτοποιήθηκε από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους με βάση μαρτυρίες σε συνδυασμό με σχετικό  οπτικό υλικό.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως η επιδρομή ήταν αποτέλεσμα μιας «βεντέτας» μεταξύ οπαδών που είναι σε εξέλιξη εδώ και λίγες μέρες. Από την έρευνα των αρχών, προέκυψε ότι γύρω στις 19:00  το απόγευμα στη λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι μια ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκε σε έναν οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει έναν οπαδό του Παναθηναϊκού πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Στον ξυλοδαρμό της Βεΐκου ενεπλάκησαν και αλλά άτομα και λίγο αργότερα μια ομάδα οπαδών της ΑΕΚ επιτέθηκε στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην οδό Αχαρνών.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά