Logo

Έγκλημα στην Ιστιαία: Στον εισαγγελέα νεαρός που ομολόγησε τη δολοφονία της 80χρονης [βίντεο+φωτο]



 
 

Στον  εισαγγελέα και στον ανακριτή Χαλκίδας οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 25χρονος Ρομά που φέρεται ότι δολοφόνησε την   80χρονη από την Ιστιαία. 

Σε βάρος του νεαρού ασκήθηκε ποινική διωξηγια ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατασταση.

'Όπως έγινε ννωστό η έκθεση  των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ  αναφέρει πως ταυτοποιήθηκε το αποτύπωμα του παπουτσιού του 20χρονου στη λίμνη αίματος δίπλα στη γιαγιά  και το αίμα του θύματος στο παπούτσι του.

«Ήξερα ότι η γιαγιά είχε χρήματα στο σπίτι γι’ αυτό αποφάσισα να την ληστέψω», λέει ο 25χρονος Ρομά, ο οποίος έπειτα από πολύωρη κατάθεση, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό του εγκλημάτος στους αξιωματικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το lawandorder ο νεαρός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:«Την γιαγιά την γνώριζα καθώς της πουλούσα λουλούδια. Ήξερα ότι είχε χρήματα στο σπίτι γι αυτό αποφάσισα να την ληστέψω. Πήγα στις επτά το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά η γιαγιά μιλούσε στο τηλέφωνο και έφυγα. Επέστρεψα μισή ώρα αργότερα. Η γιαγιά ήταν στην αυλή του σπιτιού, την χτύπησα και την έσπρωξα. Έπεσε στο έδαφος, μπήκα στο σπίτι και άρπαξα 900 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο. Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έγινε μετά.»

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 25χρονος, υποστήριξε, επίσης, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά πως στην προσπάθειά του να διαφύγει, την έσπρωξε στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα, σύμφωνα με το protothema.gr

Το χρονικό της δολοφονίας 

Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr φαίνεται να ομολόγησε την δολοφονία της 80χρονης άτυχης γυναίκας στην Ιστιαία, στην αυλή του σπιτιού της.

Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε στην αυλή μέσα στα αίματα, χωρίς τις αισθήσεις της, το πρωί της Παρασκευής, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν εμφανή σημάδια ότι επρόκειτο για ληστεία αφού ήταν άνω κάτω.

Αστυνομικοί της ίγ ομάδας Γ ΟΠΚΕ, έσπευσακαι συνέλαβαν σε κοντινό καταυλισμό Ρομά, έναν νεαρό ύποπτο, ο οποίος και οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα.

Στα παπούτσια του υπόπτου υπήρχαν υπολείμματα αίματος, ενώ την ίδια ώρα δεν παραδεχόταν την εγκληματική του ενέργεια, δηλώνοντας ότι εισήλθε εντός της οικίας αλλά δεν σκότωσε την 80χρονη.

Ο νεαρός αργά το βράδυ της Παρασκευή, ομολόγησε την δολοφονία, ενώ λίγο αργότερα οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας όπου και κρατήθηκε μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά