Logo

Θρίλερ με την αποστολή δεμάτων με οπλισμό στις ΗΠΑ - Έλληνας στρατιωτικός στο στόχαστρο των αρχών [βίντεο]



 
 

Απαντήσεις στο μυυστήριο με την περίπτωση ενός Έλληνα στρατιωτικού, ο οποίος φέρεται ότι έστελνε δέματα με βαρύ οπλισμό προς τις ΗΠΑ  επιχειρούν να δώσουν οι ελληνικές αρχές . 

Πρόκειται για ένα αστυνομικό - δικαστικό  «θρίλερ»  η διερεύνηση του οποίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη .

Σύμφωνα με το «Το Βήμα της Κυριακής», η υπόθεση, που αφορά την αποστολή αεροπορικώς, περίπου,  100 δεμάτων με εξαρτήματα βαρέος οπλισμού από έλληνα στρατιωτικό και άγνωστους συνεργούς του προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ, τις δικαστικές αρχές και τους ελεγκτές του υπουργείου ΟΙκονομικών. 

Η υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα απασχολεί πέρα από τις  ελληνικές αρχές ασφαλείας και την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μεγάλα ζητούμενα για τους ερευνητές είναι να προσδιοριστεί αν αυτά τα όπλα έχουν κλαπεί από στρατόπεδο της Θεσσαλίας, όπου υπηρετεί ο στρατιωτικός και να καταγραφούν τα μεγέθη και η χρονική διάρκεια της δράσης του κυκλώματος. Μάλιστα έχει ήδη αρχίσει σχετική έρευνα-απογραφή σε στρατιωτικές αποθήκες, ενώ υπάρχει και ενημέρωση των επιτελών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ένα άλλο θέμα που διερευνάται είναι αν αυτές  οι αποστολές, πέρα από παράνομο εμπόριο όπλων με συνεργούς άτομα στις ΗΠΑ, μπορεί να σχετίζονται με περαιτέρω εγκληματικές ενέργειες ή ένοπλες οργανώσεις.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά