Logo

Ζευγάρι εξαπάτησε μέσω διαδικτύου εννέα άτομα σε όλη τη χώρα



 
 

Στην εξιχνίαση συνολικά εννέα περιπτώσεων απάτης μέσω Διαδικτύου προχώρησαν οι διωκτικες αρχές με αφορμή την καταγγελία μιας γυναίκας  από περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων στο Ηράκλειο ότι άγνωστοι κατάφεραν να την εξαπατήσουν μέσω υπολογιστή και να αποσπάσουν 200 ευρώ από τον λογαριασμό της.

Ως δράστες φέρονται δύο Έλληνες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, για τους οποίους αποκαλύφθηκε από την ενδελεχή έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων ότι δρούσαν τόσο σε περιοχές του ομώνυμου δήμου και στο Ηράκλειο όσο και σε διάφορες άλλες περιοχές της χώρας, κατά το χρονικό διάστημα από τις 29 Ιουνίου ως τις 26 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό, είχαν καταφέρει να παραπλανήσουν άλλα οκτώ θύματα με την ίδια μέθοδο και να τους αποσπάσουν συνολικό ποσό ύψους 10.000 ευρώ!

Για τις συνολικά εννέα περιπτώσεις απάτης με υπολογιστή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο δραστών και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Σημειώνεται, ότι η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκεται το ζευγάρι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά