Logo

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη του ληστή που σκότωσε υπάλληλο σε ψιλικατζίδικο



 
 

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο ληστής που τραυμάτισε θανάσιμα 44χρονο υπάλληλο ψιλικατζίδικου επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο δράστης που είναι 27χρονος Αλβανός συνελήφθη στο σπίτι του, ενώ χθες το βράδυ συνελήφθη και ο 35χρονος Έλληνας συνεργός του.

Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, και ανακρίνονται.

Στον εισαγγελέα ο 35χρονος

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε τη Δευυτέρα ο 35χρονος. ο οποίος ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να πααδέχθηκε ότι βρισκόταν μαζί με τον φερόμενο δράστη τη στιγμή της φονικής ληστείας. Ο 35χρονος, ωστόσ, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως επρόκειτο να διαπράξει ληστεία και ότι με τον 27χρονο έκανε τον τελευταίο καιρό παρέα.

Η ποινικη δίωξη σε βάρος του 27χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της οπλοχρησίας και της παράνομης οπλοκατοχής. 

Σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινικκή δίωξη για συνέργια στην ανθρωποκτονία και για κατοχή ναρκωτικών.

Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τρίτη ενώπιον των δικαστικών αρχών. 

Τον χτύπησε με τη λαβή και μετά τον πυροβόλησε στο κεφάλι

όπως μεταδίδει το voria.gr,  ο 35χρονος κατά την προανακριτική του απολογία φέρεται να υποστήιξε ότι ο 27χρονος Αλβανός πρώτα χτύπησε τον υπάλληλο με τη λαβή του όπλου. Όταν ο 27χρονος πήγε να φύγει, το θύμα στην προσπάθειά του να τον εποδίσει τον έπιασε από το  πόδι.

Τότε ο 27χρονος, σύμφωνα με την περιγραφή του φερόμενου ως συνεργού του, γύρισε και τον πυρβόλσε στο κεφάλι. 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά