Logo

Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος για την άγρια δολοφονία της νονάς του



 
 

Στις 20:45 το βράδυ της Δευτέρας παραδόθηκε στις διωκτικές αρχές  39χρονος δολοφόνος της 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου-Αλεξούλη, την περασμένη Πέμπτη στη Ν. Ιωνία,

Ο βαφτισιμιός του θύματος καταζητούνταν από το  περασμένο Σάββατο, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπό του.

Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr,  ο 39χρονος  πήγε με δίκυκλο στην αστυνομία και φέρεται να  ομολόγησε την πράξη του. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ισχυρίστηκε πως  κρυβόταν σε σπίτι γύρω από το Βόλο

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου προχώρησαν στη σύλληψή του. 

Υπενθυμίζεται, ότι η  σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην οδό Καζανάκι 8 στη Ν. Ιωνία, ο 39χρονος είχε ομολογήσει στη σύζυγό του με την οποία μίλησε τηλεφωνικά ότι ήταν ο δράστης του φονικού και αναζητούνταν.

Έκτοτε ο 39χρονος κρυβόταν και παρά τις έρευνες, δεν είχε εντοπιστεί, ώσπου  το βράδυ της Δευτέρας  πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

Σημειώνεται ότι το έγκλημα ήταν ιδιαίτερα ειδεχθές, καθώς η 75χρονη γυναίκα δέχτηκε 42 μαχαιριές και φέρεται να έγινε για οικονομικούς λόγους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά