Logo

Αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε στο 4χρονο παιδί του [βίντεο]



 
 

Αστυνομικός  συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ μετά από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του ο ανακριτής για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, η οποία άσκησε δίωξη σε βάρος του αστυνομικού -ο οποίος υπητρετεί σταΤρίκαλα- και διαβίβασε τη δικογραφία σε τακτικό Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία έκανε η εν διαστάσει, σύζυγος του αστυνομικού για ασέλγείς πράξεις σε βάρος της 4χρονης κόρης τους.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού, Γιώργος Παναγιώτου, αναφέρει ότι ο πελάτης του “απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές”.

Ο δικηγόρος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε καθώς “εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση”.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά