Logo

Νίκαια: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς σε βενζινάδικο [βίντεο]



 
 

Για «καθαρά μαφιόζικο χτύπημα που είχε στόχο το ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών», κάνουν λόγο οι Αρχές

Άγνωστοι πυροβόλησαν εν ψυχρώ δυο άνδρες αλβανικής καταγωγής, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νίκαια, λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα, με τον έναν εκ των θυμάτων να υποκύπτει επιτόπου στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο προσέγγισε βενζινάδικο της Νίκαιας στη Λεωφόρο Θηβών 181, με τους δύο επιβαίνοντες σε αυτό, να ανοίγουν πυρ προς το μέρος δύο εργαζόμενων του πρατηρίου, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο ένας από τους δύο υπαλλήλους είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο χώρος έχει αποκλειστεί, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών, πάντως, αναφέρονται σε ένα καθαρά μαφιόζικο χτύπημα που είχε στόχο το ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών. Οι δράστες δίνουν την εντύπωση επαγγελματιών, αφού χρησιμοποίησαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, με το οποίο τράπηκαν σε φυγή μετά το αιματηρό περιστατικό, ενώ στη συνέχεια τού έβαλαν φωτιά σε σημείο κοντά στη Λεωφόρο Κηφισού, για να εξαφανίσουν τα στοιχεία τους. Τη φωτιά έσβησε όχημα της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-11-2021 από directNEWS.gr πηγή: newsbreak.gr


Τελευταία Αστυνομικά