Logo

Ο δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης, συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων



 
 

Για τα πλημμελήματα  της διασποράς ψευδών ειδήσεων σχετικά με τη δημόσια υγεία και της διέγερσης σε διάπραξη ανυπακοής, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από την αστυνομία, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης.

Είχε προηγηθεί η διαβίβαση στον εισαγγελέα από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγελίας με συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία, στα οποία ο δικηγόρος εμφανίζεται και φέρεται να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο και ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.

Από την πλευρά της η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας παρήγγειλε, την περασμένη Τρίτη,  κατεπείγουσα προκαταρτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας, διατάχθηκε και η σύλληψη του δικηγόρου με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Μόλις ωστόσο διαπιστώθηκε η ιδιότητά του αφέθηκε ελεύθερος, καθώς οι δικηγόροι έχουν ειδική δωσιδικία.

Σήμερα Πέμπτη η σχετική δικογραφία επέστρεψε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας που θα κρίνει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης ή εάν θα συνεχίσει την προκαταρκτική εξέταση με την κλήση του κ. Αντωνιάδη ως υπόπτου για διάπραξη αδικήματος

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-11-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά