Logo

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες για διακίνηση ναρκωτικών σε μητέρα και γιο χάρη στη... μύτη του Booker [βίντεο]



 
 

Το λούτρινο αρκουδάκι, μέσα στο οποίο κρύβονταν κοκαΐνη, ηρωίνη και κάνναβη, δεν ήταν ικανό να εμποδίσει τη...μύτη του αστυνομικού σκύλου Booker, η οποία μύρισε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια έρευνας σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, οι συνάδελφοι του Booker προχώρησαν στη σύλληψη μιας γυναίκας και ενός άνδρα (μητέρα και γιος) στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκεκριμένα από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθησαν μητέρα και γιος για διακίνηση ναρκωτικών καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην οποία  συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος Booker, εντοπίσθηκαν πάνω από 400 γραμμάρια κοκαΐνης και ηρωίνης.

Η γυναίκα και ο γιος της, συνελήφθησαν μετά από τις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Ημαθίας, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έρευνα στην οικία τους βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν, 361 γραμμάρια κοκαΐνης 78,8 γραμμάρια ηρωίνης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,4 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό 1.085 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-11-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά