Logo

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Στον εισαγγελέα 17 συλληφθέντες για επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη [βίντεο+φωτο]



 
 

Στον αρμόδιο εισαγγελέα οδηγούνται συνολικά 17 άτομα που συνελήφθησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς κατά την αστυνομία συμμετείχαν σε επεισόδια που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα μετά τις πορείες για την επέτειο της συμπλήρωσης 13 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγοροόπουλου.

Θεσσαλονίκη.

Σε συνολικά 35 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκης για επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. 

Εκ των προσαχθέντων αφέθηκαν ελεύθεροι οι 26 για τους οποίους δεν προέκυψε κάποιιο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος τους. 

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές για89 άτομα.  Σύμφωνα με το ant1news.gr,  όλοι οι συλληφθέντες είναι  άνδρες, 19 ετών έως 27 ετών, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται δύο Κύπριοι και ένας Λιθουανός.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, όπως επίσης για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φωτοβολίδων. Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για τα περαιτέρω.

Πληροφορίες από την  αστυνομία  αναφέρουν ότι  προέκυψαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ΑΤΜ τράπεζας, τζαμαρίες καταστημάτων και κάδους απορριμμάτων που πυρπολήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ως πρόχειρα οδοφράγματα.

 Αθήνα

Πετροπόλεμος μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκε στα Εξάρχεια το βράδυ της Δευτέρας μετά την ολοκλήρωση της πορείας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. 

Συνολικά η αστυνομία προχώρησε σε 17 προσαγωγές εκ των οποίων οι 8 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Οι οκτώ συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ποινικής Αγωγής για τα περαιτέρω. 

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά