Logo

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 29χρονη μητέρα τριών παιδιών - Συνελήφθη ο σύζυγός της που την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου [βίντεο]



 
 

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης μία 29χρονη μητέρα τριών παιδιών η οποία,  σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας με δράστη το σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις πληρη ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της, ο οποίος υποστήριζε ότι η γυναίκα του έπεσε από τη σκάλα. 

Όπως αναφέρει το thrakinea.gr, επικαλούμενο το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ,  η  29χρονη στις 5 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με το σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από τη σκάλα. 

Οι γιατροί έκαναν άμεσα εισαγωγή της γυναίκας και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.  Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορονοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Covid. Το βράδυ της Πέμπτης η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

Σημειώνεται, ότι για τα αίτια του θανάτου της, καθώς και του  τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα διέμενε με το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά στην περιοχή της οδού Άβαντος όπου οι κάτοικοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι. 

Ιατροδικαστική εξέταση μετά από καταγγελία για σωματικές βλάβες

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι γονείς της 29χρονης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου , προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών.κατά του συζύγου της, ο οοίος κατά τη μεταφορά της γυναίκας του στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα. 

Από την ιατροδικαστική εξέταση, που ακολούθησε της καταγγελίας και διενεργήθηκε ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματός της, η σύνθλιψη του ήπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα, αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η γυναίκα παρέμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες όπου συγγενείς της προσπαθούσαν να την βοηθήσουν με τα τραύματά της. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της 29χρονης ήταν πολύ άσχημη και έτσι τη μετέφερε στο νοσοκομείο ο σύζυγός της. 

Σημειώνεται, ότι μετά την ανακοίνωση του θανάτου της 29χρονης άνδρας της, εξαφανίστηκε από το βράδυ της Πέμπτης. Τελικά, ο σύζυγος εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία την Παρασκευή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. 

Δείτε την είδηση του ξυλοδαρμού της 29χρονης  στο 3:45:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-12-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά