Logo

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στη δολοφονία της 55χρονης στο ζαχαροπλαστείο - Ο άνδρας της ήταν ο δράστης [βίντεο]



 
 

Ολική ανατροπή καταγράφεται στην υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας. 

Η νέα εξέλιξη αφορά τον δράστη του φονικού που είναι ο εν διαστάσσει σύζυγος της  55χρονης  και όχι μία γυναίκα και συγκεκριμένα η πεθερά της, όπως είχε αναφερθεί αρχικά.

Όπως μετέδωσε το Mega, πρόκειται για  πλήρη ανατροπή των δεδομένων, αφού δεν επιβεβαιώνονται αρχικές μαρτυρίες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα κι ότι αυτή ήταν η πεθερά του θύματος, η οποία δεν είχε ωστόσο καμιά σχέση με το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 56χρονος δράστης, που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα, επειδή τον είχε εγκαταλείψει και μετέβη στη Θεσσαλονίκη.

Φέρεται να φορούσε παλτό κάι αλλά ρούχα με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους αυτόπτες μάρτυρες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα. Ο δολοφόνος συνελήφθη .

Χθες, Δευτέρα η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε για την υπόθεση ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι το άτομο που πυροβόλησε και σκότωσε την 55χρονη ήταν γυναίκα. Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρονταν τα εξής:

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Αδελφός θύματος: «Είχαν χωρίσει με τον άντρα της»

Ο αδελφός του θύματος μιλώντας στο grtimes.gr, είπε ότι η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο- πρατήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει . Όπως είπε ο ίδιος ενημερώθηκε πως κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

Στον εισαγγελέα την Τετάρτη ο 56χρονος

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών θα οδηγηθεί την Τετάρτη ο 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, χθες στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα μπήκε σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη γυναίκα, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Ο 55χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο στο Καλοχώρι, όπου είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά