Logo

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αναζητήθηκε για να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία – Παραδόθηκε στην Αστυνομία [βίντεο+φωτο]



 
 

Αστυνομική επιχείρηση διεξήχθει την Τετάρτη το πρωί στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Τελικά ο μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, εμφανίστηκε αυτοβούλως - συνοδευόμενος απο το δικηγόρο του το μεσημέρι στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.Σέ βάρος του σχημαίστηκε δικογραφία και την Πέμπτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τη μήνυση εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσε χθες Τρίτη μία 28χρονη, υποστηρίζοντας ότι ο Παναγιωτόπουλος ανέβασε στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό χωρίς της συναίνεσή της.

Ο δικηγόρος της παθούσας Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛΑΣ εντόπισε εννέα βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο που βρίσκονται τώρα αναρτημένα στο Διαδίκτυο.

Ο κ. Λύτρας υποστήριξε ακόμα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να εντοπιστούν χρηματικά ποσά τα οποία απεκόμισε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την ανάρτηση βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Εάν αυτά υπερβαίνουν τις 120.000 ευρώ, τότε η ενέργεια αυτή είναι κακούργημα, το δε αδίκημα είναι διαρκές.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά