Logo

Προσήχθη στην Ασφάλεια ο τράπερ Χρήστος Ιωαννίδης που πόζαρε με όπλα μέσα σε κλαμπ [φωτο]



 
 

Στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής προσήχθη την Τρίτη το πρωί ο τράπερ Χρήστος Ιωαννίδης, που ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα στον λογαριασμό του στο Instagram, ενώ βρίσκονται σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα  κυκλοφόρησαν εικόνες – ντοκουμέντο στις οποίες καταγράφεται ο γνωστός τράπερ, με μεγάλες επιτυχίες και χιλιάδες ακολούθους, να ποζάρει με 3 πιστόλια στη μέση..

Στις επίμαχες εικόνες, που αναρτήθηκαν στο instagram, διακρίνεται να ποζάρει  επιδεικτικά μέσα σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, παρουσία δεκάδων ατόμων γύρω του, έχοντας τα όπλα στη ζώνη του, ενώ καπνίζει ένα τσιγάρο.

Μάλιστα, το ένα πιστόλι παραπέμπει σε 9αρι usp, παρόμοιου τύπου δηλαδή με αυτά που έχουν αστυνομικοί.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών, ενώ κατά πληροφορίες ο τράπερ, ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι τα όπλα που φαίνονται είναι ψεύτικα και πως τα είχε στη ζώνη.

Σε βάρος του Χρήστου Ιωαννίδη σχηματίστηκε δικογραφία, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα χασίς, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα τσεκούρι και φυσίγγια και θα οδηγηθει στον εισαγγελέα. Τα όπλα ωστόσο που επέδειξε με φωτογραφία στο instagram δεν εντοπίστηκαν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-12-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά