Logo

Χαλκίδα: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της επίθεσης με σφυρί



 
 

Στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας έπεσε χθες βράδυ ο ένας εκ των εμπλεκομένων στην επίθεση σε βάρος πατέρα που περίμενε στο αυτοκίνητό του τον γιο του, στη Χαλκίδα.

Συγκατηγορούμενοί του είναι άλλοι τέσσερις δράστες, εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του ενός, που αναζητείται για να συλληφθεί.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία χθες το βράδυ, τον προσέγγισαν στο όχημά του δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κουκούλες τύπου full face. Ένας από αυτούς του κατάφερε χτύπημα με σφυρί στο κεφάλι, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές στο όχημά του, ενώ ο δεύτερος δράστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον ακινητοποιήσει.

Ακολούθως, οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους και επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τους ανέμενε άλλο ένα άτομο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο παθών διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα και αποχώρησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-2-2022 από directNEWS.gr πηγή:Ναυτεμπορική


Τελευταία Αστυνομικά