Logo

Δολοφονία Άλκη: Ματσέτα εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος - Τι βρήκαν οι αρχές σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ [βίντεο+φωτο]



 
 

Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία του φίλαθλου του Άρη Άλκη Καμπανού βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος  μία ματσέτα 44 εκατοστών.

Την ίδια στιγμή, οι διωκτικές αρχές πραγματοποίησαν ταυτόχρονη επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, καθώς και στο γήπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των διεξαγόμενων ερευνών για τον εντοπισμο είτε ατόμων που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου είτε στοιχείων  που μπορούν να οδηγήσουν στα ίχνη των εμπλεκόμενων στην υπόθεση. .

Ειδικότερα, η ματσέτα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Νικολάου Πλαστήρα από έναν δημοσιογράφο του MEGA και έναν οδοκαθαριστή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν το μαχαίρι. Πλέον εξετάζεται εάν το συγκεκριμένο αντικείμενο, το είχε πάνω του κάποιος από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Στο μεταξύ κατά την ταυτόχρονη επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ  έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες στο εσωτερικό του συνδέσμου  που βρίσκεται επί της οδού Ορέστου,

Σύμφωνα με το grtimes.gr,  τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση. 

Η έφοδος των αστυνομικών δυνάμεων στους συνδέσμους

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι γύρω στις 16:00 της Πέμπτης  αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ το ίδιο συνέβη και στην περιοχή του Ευόσμου, αλλά και των Αμπελοκήπων.

Στις έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικών λειτουργών  συμμετεχόντωνν, και αστυνομικοί σκύλοι.

Δύο συλλήψεις

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επισταμένες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μαχαίρια
  • Ψαλίδια
  • Λοστοί
  • Καπνογόνα
  • Φωτοβολίδες
  • Σιδερογροθιές
  • και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 36 ετών, υπεύθυνοι δύο εκ των προαναφερόμενων χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-2-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά