Logo

Θεσσαλονίκη: Διέφυγε από την Ελλάδα 20χρονος που συμμετείχε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού



 
 

Ένας 20χρονος αλβανικής καταγωγής, που φέρεται ότι συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού, διέφυγε από την Ελλάδα για να γλιτώσει τη σύλληψη. 

Όπως μεταδίδει το  Thestival.gr, ο 20χρονος φέρεται να πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα την περασμένη Πέμπητ.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ως εμπλεκόμενο τον νεαρό  το μεσημέρι της Παρασκεής.

Ωστόσο όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία.

Ο 20χρονος είναι στενός φίλος του 23χρονου, επίσης αλβανικής καταγωγής, που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη. Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών.

Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία. Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι  σε πρόσφατες δηλώσεις του ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου Αλέξης Κούγιας είχε εκφράσει τους φόβους του ότι οι εμπλεκόμενοι στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη ενδέχεται να έχουν φυγαδευτεί στην Αλβανία ή γενικότερα στο εξωτερικό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-2-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά