Logo

Κρήτη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι τρεις από τους πέντε δραπέτες



 
 

Συνελήφθησαν οι τρεις από τους πέντε κρατούμενους οι οποίοι τα ξημερώματα της Δευτέρας κατάφεραν να διαφύγουν από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Σύμφωνα με το Cretalive, οι τρεις Αλβανοί συνελήφθησαν σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Περδικάρη, παρόδου της Δαιδάλου, του πιο εμπορικού δρόμου της πόλης. 

Όπως λένε οι πληροφορίες, στο σημείο αυτό συναντήθηκε ένας από τους δραπέτες με πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος . Εκεί έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και η σύλληψη και των τριών ήταν πλέον ζήτημα χρόνου. 

Οι δύο από τους συλληφθέντες είχαν εμπλακεί σε υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και ο τρίτος για ληστεία. 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, για τον εντοπισμό και των άλλων δύο, οι οποίοι είναι και οι πιο επικίνδυνοι κακοποιοί. 

 Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δύο καταζητούμενοι πιθανότατα βρίσκονται εντός του νομού Χανίων. Όπως προκύπτει από τις εξελίξεις, οι πέντε κακοποιοί μετά την απόδρασή τους διαχωρίστηκαν με τους τρεις να κατευθύνονται προς το Ηράκλειο και τους άλλους δύο να παραμένουν πίσω.

'Ετσι εξηγείται και η διαφυγή τους με τα δύο διαφορετικά οχήματα που κατόρθωσαν να κλέψουν. Υπενθυμίζεται, όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, πως το ένα όχημα μάρκας Mercedes βρέθηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και το δεύτερο - ένα φορτηγάκι χρώματος λευκού, εντοπίστηκε στην οδό Ευαγγελιστρίας στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Η ανακοίνωση τηε ΕΛ.ΑΣ

"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν βραδινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, στο Ηράκλειο Κρήτης, οι τρεις (3) από τους πέντε (5) κρατούμενους, που είχαν αποδράσει πρωινές ώρες σήμερα από τα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο (2) δραπετών συνεχίζονται".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-2-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά