Logo

Αστυνομικός συνελήφθη για τον θάνατο 44χρονου Ρομά στο Μενίδι



 
 

Η αστυνομία προχώρησε τη Δευτέρα στη σύλληψη ενός 38χρονου αστυνομικού και ενός 65χρονου για τον θάνατο 44χρονου Ρομά, του οποίου το πτώμα είχε εντοπιστεί την Κυριακή το απόγευμα σε οικόπεδο στο Μενίδι.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία., ο νεκρός άνδρας είχε δεχθεί, κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός επίθεση με χρήση σωματικής βίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ερευνάται η εμπλοκή των συλληφθέντων στο θανάτου 44χρονου Ρομά που βρέθηκε νεκρός την Κυριακή το απόγευμα στο Μενίδι. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το θύμα επιχείρησε να μπει σε σπίτι της περιοχής.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Άμεση Δράση και ήταν εκτός υπηρεσίας πιθανόν εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του Ρομά όπως και δύο ακόμη άτομα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είδαν τον 44χρονο να κλέβει ένα air-condition, άρχισαν να τον καταδιώκουν και τον ξυλοκόπησαν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει στη διάθεσή της ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι δύο συλληφθέντες να ξυλοκοπούν τον 40χρονο, ο οποίος λίγο αργότερα έπεσε νεκρός σε πάρκο. 

Ο ιατροδικαστής κατά την νεκροτομή θα διαπιστώσει αν τα τραύματα προκάλεσαν τον θάνατο ή επήλθε συνέπεια αυτών.

Σημειώνεται, ότι οι δύο  συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν την Τρίτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-2-2022 από direcNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά