Logo

Φιλιατρά: Πατέρας κατήγγειλε ότι η 19χρονη κόρη του εξέδιδε την ανήλικη αδελφή της



 
 

Πατέρας δύο κοριτσιών στα Φιλιατρά Μεσσηνίας κατήγγειλε στις αρχές ότι η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του εξέδιδε την αδελφή της στην πορνεία.

Από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη έχουν προκύψει στοιχεία από τα οποία προκύπτουν ενδείξεις για την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. 

Σύμφωνα με το  BEST TV, το περιστατικό, που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, κατήγγειλε ο πατέρας το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος πατέρας, βουλγαρικής καταγωγής, μετέβη στο τμήμα για να καταγγείλει την μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του για την εξώθηση της μικρότερης κόρης του σε πορνεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχει αναδείξει η αστυνομική έρευνα, η 19χρονη, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της, εξέδιδαν την μόλις 14 ετών αδερφή της, έναντι χρηματικού αντιτίμου, σε άλλους αλλοδαπούς.

Συστηματική εξώθηση σε πορνεία

Από τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία από την έως τώρα έρευνα προλύπτει ότι η εξώθηση της 14χρονης από την ίδια της την αδελφή και τον σύντροφο της ήταν συστηματική. Όπως όλα δείχνουν το απίστευτο αυτό γεγονός άρχισε μια εβδομάδα πριν την καταγγελία. Ο πατέρας όταν ενημερώθηκε, άμεσα έσπευσε στο τμήμα για να καταγγείλει την ίδια την κόρη του.

Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η  Υποδιεύθυνση Μεσσηνίας και το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας. Όσο για την 14χρονη, η ίδια εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα έχουν συμβεί. Απομένει το ιατρικό πόρισμα.

Η 19χρονη και ο 28χρονος σύντροφός της προσήλθαν στον Εισαγγελέα και παραπέμωθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία και αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή. .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-2-2022 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά