Logo

ΑΕΚ: Χειροπέδες στο δράστη επίθεσης σε ποδοσφαιριστή της Κ15



 
 

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του δράστη  επίθεσης σε ποδοσφαιριστή της Κ15 της ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην Ομόνοια, όταν ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης προσπαθούσε να κλέψει μαγαζί στην περιοχή και μαχαίρωσε τον καταστηματάρχη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το SPORT 24, έχει ήδη γίνει η ταυτοποίηση του και η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η καταγγελία: Έξω από φροντιστήριο στην Πεύκη η επίθεση 

Η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσής της προχώρησε σε μία  πολύ σοκαριστική καταγγελία οπαδικής βίας  αναφέροντας ότι  νεαρός ποδοσφαιριστής της που παίζει στην Κ15 της Ένωσης δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι το Σάββατο (19/2) στην Πεύκη ενώ ήταν έξω από το φροντιστήριο του.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αφορμή  για την επίθεση αυτή ήταν το γεγονός πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής φορούσε τη φόρμα και το μπουφάν με το σήμα της Ένωσης και ο οργανωμένος οπαδός τον κυνήγησε για να του σκίσει το μπουφάν και τη φόρμα.

Ευτυχώς σύμφωνα με την  ΑΕΚ ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να ξεφύγει και να κατευθυνθεί προς το σπίτι του την ώρα που ο δράστης συνέχισε να τον καταδιώκει.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-2-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά