Logo

Ηλεία: Ομολόγησε το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα ο 60χρονος [βίντεο+φωτο]



 
 

Τη διάπραξη του στυγερού τετραπλού φονικού ομολόγησε κατά την ανάκρισή του από τους αστυνομικούς ο 60χρονος ιδιοκτήτης  του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα.

Επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο αναμένεται η έκδοση εντάλματος για τη σύλληψή του προκειμένου ο 60χρονος να κρατηθεί και να οδηγηθεί στον ανακριτή Αμαλιάδας. 

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε  το πρωί του Σαββάτου από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.

Όπως μεταδίδει το ertnews.gr,  ο καθ’ ομολογία δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Πάτρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας.

Το αυτοκίνητο του δράστη, ένα μπλε φορτηγάκι, εντοπίστηκε αρχικά στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Τη διαδρομή του ακολουθούσε διακριτικά η Αστυνομία, η όποια έστησε μπλόκο στη συμβολή της Πατρών – Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι νωρίτερα την Παρασκευή είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ανδραβίδα, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι ο 60χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κύκλωσαν το σπίτι, αλλά αποχώρησαν μόλις ενημερώθηκαν για τη σύλληψή του στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ1, ο 60χρονος βγαίνοντας από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας δεν είπε κάτι, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν και το μπλε φορτηγάκι που οδηγούσε για πιθανά στοιχεία.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το patrisnews.com, οι Αρχές εκτός από το μπλε όχημα αναζητούσαν και ένα δεύτερο όχημα, το οποίο ο 60χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ως προπομπό, που θα τον ενημέρωνε για πιθανή παρουσία της Αστυνομίας. Έτσι εξετάζεται νενδεχόρτημενο ο δράστης να είχε  κάποιον συνεργό, κάποιον που τον βοήθησε μετά το έγκλημα.

Ανδραβίδα και Πάτρα

Ήταν περασμένες 21:00 το βράδυ, όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές για έναν άνδρα με κουκούλα που φέρεται να μπήκε στο σπίτι του φερόμενου ως δολοφόνου του πρωτοφανούς εγκλήματος που στοίχισε τη ζωή σε μάνα, πατέρα και δύο μωρά στην Ανδραβίδα.

Άμεσα στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση από την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας περικύκλωσαν το σπίτι, με τους πάνοπλους αστυνομικούς να αναμένουν κάποια νεότερη κίνηση, προσέχοντας ιδιαίτερα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε άτυχη στιγμή που θα δημιουργούσε δυσάρεστες καταστάσεις.

Την ίδια ώρα η αστυνομία είχε στήσει παράλληλη επιχείρηση και στη γειτονική Αχαΐα με μπλόκα και οι αστυνομικοί λίγο μετά τα μεσάνυχτα εντόπισαν το  μπλε φορτηγάκι Mazda, με οδηγό τον 60χρονο να κινείται στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Έκανε αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπέρ του Χίτλερ

Ο 60χρονος καθ' ομολογίο δολοφόνος Δ.Μ σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο εξυμνούσε τον Χίτλερ και καταφερόταν κατά των Ρομά και των αλλοδαπών προσφύγων.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com: «Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι”.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά