Logo

Επαμεινώνδας Κορκονέας: Συνελήφθη στη Στούπα Mεσσηνίας – Θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού [βίντεο]



 
 

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας συνελήφθη στις 11:10 το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. 

Ο καταδικασμένος για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου εντοπίστηκε στην περιοχή της Στούπας της Δυτικής Μάνης και συνελήφθη μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου που έκανε την δεκτή την ασκηθείσα αναίρεσης κατά της χορήγησης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου στον κατηγορούμενο από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο τον Ιούλιο του 2019.

Το ελαφρυντικό είχε οδηγήσει τον Επαμεινώνδα Κορκονέα  εκτός φυλακής.

Την αναίρεση είχε ασκήσει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ,  ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, δεν πρόβαλλε κάποια αντίσταση τη στιγμή της σύλληψης του, ενώ φάνηκε να μη γνωρίζει ότι είχε ήδη εκδοθεί η απόφαση. Να σημειωθεί, ότι μετά την αποφυλάκιση του, το 2019 διέμενε στην περιοχή της Στούπας στη Μεσσηνία.υ

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθη, χθες (18.3.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε παραγγελία της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας, προκειμένου να συνεχισθεί η εκτέλεση πρωτόδικης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης 15 μηνών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-3-2022 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά