Logo

Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο - Συνελήφθη ο ένας δράστης [βίντεο]



 
 

Στη σύλληψη ενός σεσημασμένου για ληστεία άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο κέντρο της πόλης, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ εντόπισαν άτομα να κινούνται ύποπτα και αποφάσισαν να προβούν σε έλεγχο.

Ο ένας από τους υπόπτους για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να διαφύγει από τους αστυνομικούς. Λίγα λεπτά αργότερα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τ.Α Χαριλάου

 Εξετάζεται η συμμετοχή του σε παρόμοιες υποθέσεις, καθώς ο συλληφθείς είχε απασχολήσει τις αρχές και παλαιότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι έκνομες ενέργειες του συλληφθέντα και άλλων συνεργών του εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή Χαριλάου και αφορούν κλοπές, εκφοβισμό σε ανηλίκους καθώς και πρόκληση υλικών ζημιών σε οχήματα.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το korinthostv.gr, βλέπουμε πως ο συλληφθείς είχε λάβει  μέρος σε ληστεία σε βενζινάδικο της πόλης…

Στο βίντεο φαίνονται δύο δράστες που εισέρχονται σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη και σταματούν δίπλα από τις αντλίες. Τα δύο άτομα επιβαίνουν σε μηχανή και φορούν τα κράνη τους. Ο υπάλληλος όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο τους πλησιάζει και τότε ο ένας βγάζει όπλο και τον απειλεί. Αμέσως μετά όλοι πηγαίνουν στα ενδότερα του καταστήματος και η ληστεία ολοκληρώνεται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-3-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά