Logo

Ρόδος: Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι για βιασμό Αγγλίδας τουρίστριας [βίντεο]



 
 

Αστυνομικοί της Λίνδου πέρασαν χειροπέδες σε 30χρονο πρώην παίκτη ριάλιτι για βιασμό.  Πρόκειται για διάσημο μοντέλο που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδι, αλλά για τη συμμετοχή του σε γνωστή πρωινή εκπομπή και η είδηση για τη σύλληψή του έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία της Ρόδου. 

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο 30χρονος, που συνελήφθη μετά  από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό, εργάζεται  ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε την αλλοδαπή στο κατάστημα, τής πρότεινε και εκείνη δέχτηκε, να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό κέντρο.

Ο 30χρονος, που θα οδηγηθεί την Παρασκευή στην Εισαγγελια Πρωτοδικών Ρόδου,  φέρεται να οδήγησε την νεαρή Αγγλίδα σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την βίασε και σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, ήρθαν σε ερωτική επαφή με την συναίνεσή της.

Σημειώνεται ότι η Αγγλίδα και μια φίλη της συνελήφθησαν μετά από αντίθετη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος τους ο 30χρονος.

Η 21χρονη έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εκχυμώσεις ή άλλα σημάδια δηλωτικά βιασμού, ενώ παραγγέλθηκε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το συμβάν η Αγγλίδα φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο μπάνιο του δωματίου που διαμένει όπου και την βρήκε η φίλη της.

Ως συνήγορος υπεράσπισης, παρίσταται ο δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής και ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος κ.Ιωάννης Κοκκινογένης. 

Τι λέει ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας τουρίστριας

O συνήγορος της 21χρονης τουρίστριας, Ιωάννης Κοκκινογένης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την εξέλιξη της υπόθεσης και τη ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

H ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε χθες το βράδυ και όπως είπε ο κ. Κοκκινογένης η 21χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά