Logo

Στο χειρουργείο θύμα απόπειρας δολοφονίας στη Ναύπακτο - Συνελήφθη ο δράστης



 
 

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ναύπακτο στην άμεση σύλληψη ενός άνδρα  σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, σήμερα το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, φέρεται να προσέγγισε πεζός έναν άλλον άνδρα, που επέβαινε σε δίκυκλο και χτυπώντας τον, κατ’ επανάληψη, με αιχμηρό αντικείμενο, τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Για τη σύλληψη του δράστη κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, οι οποίοι εντόπισαν τον κατηγορούμενο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εκεί και κατασχέθηκαν:

Μέσα σε πλυντήριο, τα ρούχα που φορούσε κατά την απόπειρα ανθρωποκτονίας, και συγκεκριμένα ένα μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο χιτώνιο κι ένα μαύρο γιλέκο, δύο ζεύγη πλαστικά γάντια κι ένα ζευγάρι κάλτσες.

Στον χώρο του μπάνιου βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε ένας σουγιάς και στους υπόλοιπους χώρους της οικίας τέσσερα στιλέτα κι ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ (από βακελίτη).

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια σε νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.

Σημειώνεται, Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-6-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά