Logo

Σύλληψη γυναικολόγου του «Αλεξάνδρα» για «φακελάκι»



 
 

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνέλαβε την Πέμπτη 59χρονο χειρουργό μαιευτήρα-γυναικολόγο του δημόσιου Μαιευτηρίου «Αλεξάνδρα» της Αττικής, γιατί πήρε «φακελάκι» και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία ενός 36χρονου, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός αφού πραγματοποίησε καισαρική στη σύζυγό του, απαίτησε παρανόμως το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, παρότι σε προηγούμενο χρόνο τους είχε αναφέρει ότι επειδή ο τοκετός γίνεται σε δημόσιο νοσοκομείο δεν υπάρχει κανένα κόστος και καμία αμοιβή.

Επειδή ο 36χρονος δεν είχε όλο το ποσό του ζήτησε αρχικά να του δώσει 500 ευρώ μπροστά και τα υπόλοιπα μερικές ημέρες μετά κάτι που φέρεται να δέχτηκε ο γιατρός.

Ο 36χρονος ενημέρωσε το Εσωτερικών Υποθέσεων, προσημειώθηκε το ποσό που το παρέδωσε σήμερα στον γιατρό σε λευκό φάκελο ύστερα από ραντεβού τους στο νοσοκομείο και εκείνη την στιγμή παρενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-6-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά