Logo

Χαλκιδική: Τρεις συλλήψεις για κλοπές από αυτοκίνητα λουόμενων



 
 

Δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σχηματίστηκε σε βάρος τριών αυτόμων που συνελήφθησαν γιατί «άνοιγαν» αυτοκίνητα λουόμενων «σε παραλίες της Σιθωνίας Χαλκιδικής,

Στη λεία των συλληφθέντων περιλαμβάνονται  χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων τους.

Από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, προέκυψε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο οι συλληφθέντες διέρρηξαν επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνάει τις 3000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δράστες μεσημεριανές και απογευματινές ώρες του Σαββατοκύριακου (4 και 5 Ιουνίου 2022), παραβίασαν επιπλέον 7 οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά σε παραλίες

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων περιπολιών των αστυνομικών για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω άτομα τη στιγμή που προσπαθούσαν να παραβιάσουν όχημα σε παραλιακή περιοχή και συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω.

Πρόκειται για έναν 26χρονο, έναν 17χρονο και μια 23χρονη, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1330 ευρώ, μία κλεμμένη κάμερα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Σημειώνεται, ότι οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-6-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά