Logo

Κρήτη: Συνελήφθη 62χρονος Βρετανός για τον βιασμό της κόρης του - Τον πρόδωσαν τα βίντεο



 
 

Ένας 62χρονος Βρετανός τουρίστας συνελλήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης για το βιασμό της κόρης του στα Μάλια. 

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από τις αρχές όταν μία 34χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία πήγε το απόγευτμα της περασμένης Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ωστόσο, η γυναίκα λόγω μέθης δεν μπορούσε να υποδείξει στους αστυνομικούς τον δράστη. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr,   για περισσότερα από δυο 24ωρα οι αστυνομικοί της περιοχής εξέτασαν υλικό από κάμερες, ερευνώντας παράλληλα τα διαθέσιμα στοιχεία.

Όπως αποδείχθηκε, ο πατέρας της είχε αποπειραθεί να προβεί σε ασελγείς πράξεις και μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν, την χτύπησε στο πρόσωπο, την ακολούθησε όταν εκείνη έφυγε και τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, την βίασε σε ερημική παραλία.

Μάλιστα, η γυναίκα φέρει τραύματα σε όλο της το σώμα, πιθανότατα από την ακινητοποίηση, τις πέτρες και τα κλαδιά που υπήρχαν στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα Σάββατο ο 62χρονος πατέρας της κοπέλας, με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές στα Μάλια, προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε βιασμό, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας.

Σημειώνεται, ότι η  άτυχη γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και έχουν ληφθεί δείγματα DNA, ενώ ο Βρετανός αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-6-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά