Logo

Ρόδος: Σύλληψη 42χρονης που πάτησε με το αυτοκίνητο την πεθερά της



 
 

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται μία 42χρονη που χτύπησε με το αυτοκίνητό της και τραυμάτισε την 68χρονη πρώην πεθερά της η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με κακώσεις στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στο χωριό Αρχάγγελος και σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος της 68χρονης βρίσκεται σε διάσταση με την 42χρονη από τον Φεβρουάριο του 2022 και αντιδικούν στα Δικαστήρια.

Ο 51χρονος σύζυγος κέρδισε με προσωρινή διαταγή την επιμέλεια των δύο παιδιών, ενός αγοριού 13 ετών και ενός 6χρονου κοριτσιού.

Το κορίτσι ωστόσο παρέμεινε στο σπίτι της μητέρας της η οποία την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή για παραβίαση της προσωρινής διαταγής.

Έτσι η μητέρα αναγκάστηκε να δώσει το κοριτσάκι στον πρώην σύζυγο.

Το απόγευμα της Παρασκευής και ενώ ο πατέρας εργαζόταν τα δύο παιδιά έμεναν με τη γιαγιά. Προκειμένου η μητέρα να αποδείξει ότι η φύλαξη ήταν πλημμελής, μετέβη με το αυτοκίνητο στο σπίτι και άρπαξε από την αυλή την 6χρονη. Η γιαγιά επιχείρησε να την εμποδίσει και τότε σύμφωνα με τις καταγγελίες η 42χρονη την παρέσυρε με το αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Σε βάρος της 42χρονης σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-6-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά