Logo

Μύκονος: Στον εισαγγελέα δύο Ιταλοί που έκλεψαν πανάκριβη τσάντα και ρολόι χιλιάδων ευρώ



 
 

Στη σύλληψη δύο Ιταλών για κλοπές πολύτιμων αντικειμένων προχώρησαν οι διωκτικές αρχές της Μυκόνου.

Οι δυο Ιταλοί, συγκεκριμένα,  παρίσταναν τους λουόμενους στην παραλία «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου.

Αλλά δεν είχαν πάει εκεί για να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα, γιατί το  μάτι τους  αναζητούσε μια ακριβή τσάντα, ένα καλό ρολόι, ένα επώνυμο ζευγάρι γυαλιών.

Το απόγευμα της Παρασκευής φάνηκε να έχουν εντοππίσει κάτι καλό. Ο ένας από τους δύο άρπαξε την  τσάντα, γνωστού οίκου μόδας, και έτρεξε να χαθεί μέσα στο πλήθος.

Ωστόσο φαίνεται πως η ατυχία είχε χτυπήσει την.... πόρτα των δύο Ιταλών. Κι αυτό γιατί η κυρία τον αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομιας Μυκόνου, που περιπολούν σε όλες τις παραλίες του νησιού, κατάφεραν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν τους δύο 26χρονους Ιταλούς.

 Στην κατοχή των συλληφθέντων  βρέθηκε η τσάντα, αλλά και το πανάκριβο ρολόι που είχε βάλει μέσα η ιδιοκτήτρια, συνολικής αξίας 43.960 ευρώ. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο Ιταλοί «το τελευταίο τριήμερο ενεργώντας από κοινού προέβαιναν σε κλοπές επώνυμων αντικειμένων από λουόμενους και πελάτες παραλιακών καταστημάτων στη Μύκονο». 

Επίσης, στην κατοχή των δύο Ιταλών βρέθηκαν δέκα επώνυμα αντικείμενα, όπως τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά τα οποία όμως δεν είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα στην αστυνομία, το χρηματικό ποσό των 279,80 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. 

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα, Κυριακή, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-7-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά