Logo

Λήστεψαν τουρίστρια μέσα στον Εθνικό Κήπο – Τρεις συλλήψεις



 
 

Τρεις νεαροί λήστεψαν μέσα στον Εθνικό Κήπο μία γυναίκα. Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία πρόσέγγισαν τη γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το πορτοφόλι της που περιείχε προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσόν.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, για την υπόθεση συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία, τρία άτομα, ηλικίας , ηλικίας  26, 27 και 29 ετών.

Συγκεκριμένα, ο  26χρονος και ο 29χρονος εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ασφαλείας Προεδρίας της Δημοκρατίας και ο 27χρονος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Συντάγματος, όπου και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους  βρέθηκε χρηματικό ποσό και σε σημείο που υπέδειξαν το πορτοφόλι που είχαν απορρίψει και τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα. 

Σημειώνεται, ότι οι  συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τ.Α. Συντάγματος, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά