Logo

Θεσσαλονίκη: 59χρονος σκότωσε την 84χρονη μητέρα του [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένας 59χρονος που φέρεται να έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας και εξάρτησης από το αλκοόλ, χτύπησε και σκότωσε την 84χρονη μητέρα του στο Ξηροχώρι του δήμου Χαλκηδόνας.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, το θύμα έφερε θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα.

Ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και για ενδοοικογενειακή βία, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Ο αδερφός του δράστη δήλωσε στους δημοσιογράφους «μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα».

Ανέφερε επίσης, ότι τη μητέρα τους την κοιτούσε τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του που της αφαίρεσε τη ζωή. Όπως μάλιστα δήλωσε, η απόφασή του να φύγει για λίγο από το σπίτι προκειμένου να της αγοράσει φαγητό, αποδείχθηκε μοιραία. «Την κοιτούσε και αυτός, την κοιτούσα και εγώ. Λέω ας πάω να της πάρω ένα σάντουιτς να την ταΐσω. Μετά από μισή ώρα την “καθάρισε”».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή «Το τραύμα που έχει το θύμα στο κεφάλι είναι συμβατό με χτύπημα από σπασμένο μπουκάλι. Τα περισσότερα τραύματα είναι στο κεφάλι, καθώς έχει πολλές κακώσεις στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο θώρακα και διάσπαρτες στα άκρα. Ο θάνατος της απ’ ότι φαίνεται οφείλεται σε στραγγαλισμό, καθώς φέρει κακώσεις στην περιοχής τέτοιες που συνάδουν με στραγγαλισμό. Μιλάμε για ένα γρήγορο θάνατο», τονίζει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή η δυσκολία στην κίνηση της γυναίκας οφείλονταν στο γεγονός πως είχε σημαντική απώλεια όρασης. «Η 84χρονη δεν ήταν κατάκοιτη, κινούνταν κανονικά απλά, η δυσκολία της κίνησης της οφείλονταν στο γεγονός πως δεν έβλεπε καλά. Έβλεπε θολά αυτό ήταν το πρόβλημα της», επισημαίνει.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά