Logo

Έγκλημα στο Περιστέρι: Απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονης Νικολέτας "δείχνουν" τον δολοφόνο της [βίντεο]



 
 

Στο "μικροσκόπιο" της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν τεθεί το κινητό τηλέφωνο και οι προσωπικοί λογαριασμοί στα social media της 17χρονης Νικολέτας, που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης άγρια δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμα της οδού Αραχώρης στο Περιστέρι, όπου διέμενε. 

Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ανήλικης είναι ο 20χρονος άνδρας με τον οποίο διατηρούσε δεσμό. Ο Πακιστανός νεαρός έχει "εξαφανιστεί" από το βράδυ της Δευτέρας και αναζητείται από τις αρχές, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο η κοπέλα να ζήτησε από τον άνδρα να χωρίσουν και αυτός να την έπνιξε.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται αφενός από το γεγονός ότι ο άνδρας παραμένει άφαντος και αφετέρου από τις μαρτυρίες ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη Νικολέτα. 

Την εκδοχή αυτή  είναι συμβατή και με τα μηνύματα που φαίνεται να είχε δεχθεί στο κινητό της η 17χρονη.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής  δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον 20χρονο Σάνι  και οι έρευνες συνεχίζονται από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Μάλιστα, φίλοι  και συγγενείς της κοπέλας καταθέτουν πως ο άνδρας ζήλευε πολύ την 17χρονη και τη θεωρούσε «κτήμα» του.

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον πατέρα της Νικολέτας

Στο μεταξύ ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, Σίμος Καρολίδης προέβη σε μία σοκαριστική αποκάλυψη για το τραυματικό παρελθόν της κόρης του 

Ο πατέρας, συγκεκριμένα, είπε πως πριν από περίπου έξι χρόνια, το παιδί του έπεσε θύμα σεξουαλικών επιθέσεων και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη τριών ανδρών για ασελγείς πράξεις σε βάρος της τότε 11χρονης.

Έπειτα από το εν λόγω συμβάν, η ανήλικη βίωνε μπούλινγκ, η οικογένεια στιγματίστηκε και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος για τον οποίο η μητέρα της και η ίδια έφυγαν για την Αθήνα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-8-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά