Logo

Δολοφονία στο Βοτανικό: Μία γυναίκα και οι διαφορές για ναρκωτικά πίσω από το έγκλημα



 
 

Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στον Βοτανικό. Οι διωκτικές αρχές διαπίστωσαν την ύπαρξη ενδείξεων εγκληματικής ενέργειας και ερευνώντας την υπόθεση έφθασαν στην εξιχνίασή της συλλαμβάνοντας τον δράστη της δολοφονίας. Όπως προέκυψε πίσω από τη δολοφονία του θύματος με καταγωγή από το Αφγανιστάν κρυβόταν μία γυναίκα και διαφορές για ναρκωτικά. 

Σύγκεκριμένα, η ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως οδήγησε στο έγκλημα τον 24χρονο Αφγανό που συνελήφθη στη βόρεια Ελλάδα. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες προκύπτει ότι η αφορμή για το έγκλημα είναι μία νεαρή Αφγανή, η οποία αποφάσισε να αλλάξει ερωτικό σύντροφο. Ωστόσο, ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα είχαν προηγούμενα, καθώς είχαν διαφορές οι οποίες  αφορούσαν ναρκωτικά.

Ο συλληφθείς ετοιμαζόταν να περάσει τα σύνορα, με προορισμό την πόλη των Σκοπίων.

Το πτώμα του Αφγανού βρέθηκε από περαστικό,  σε προχωρημένη σήψη, κοντά στην οδό Ορφέως, στον Βοτανικό, σε υπαίθριο χώρο πίσω από τη δομή μεταναστών, του Ελαιώνα, στις 12 Αυγούστου. Το πτώμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο συλληφθείς θα  μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αττικής και στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ασχολείται με την υπόθεση.

Με βάση τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας προκύπτει ότι οι δύο ομοεθνείς, δηλαδή ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα,  ήταν σεσημασμένοι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-8-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά