Logo

Κρήτη: Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου άνδρας που πυροβόλησε εν ψυχρώ 43χρονο



 
 

Με τη σύλληψη ενός 60χρονου γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους στο θρίλερ της αναζήτησης του δράστη του τραυματισμού από πυροβολισμούς ενός  43χρονου στην περιοχή της Φοινικιάς Ηρακλείου Κρήτης την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το neakritiki.gr , λίγο μετά τις 21:00  το βράδ της Παρασκευής ακούστηκαν πυροβολισμοί που αναστάτωσαν τους κατοίκους της περιοχής.

 Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν να τραυματιστεί ένας άνδρας 43 ετών, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα από καραμπίνα. 

 Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που ξεκίνησαν έρευνα για την όλη υπόθεση.

Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ - Ο 43χρονος «ζει από τύχη».

Το θύμα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος, αιμόφυρτος έφτασε στο καφενείο της περιοχής ζητώντας βοήθεια.

Ο δράστης είχε ήδη τραπεί σε φυγή με το όχημά του. Η Ελληνική Αστυνομία έφθασε στα ίχνη του λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής. 

Στο πλαίσιο της διερεύνησης του περιστατικού αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για κατάθεση δύο αυτόπτες μάρτυρες ένας εκ των οποίων έχει δηλώσει ότι ο  43χρονος «ζει από τύχη».

Από την έως τώρα έρευνα των αστυνομικών αρχών έχει προκύψει ότι θύμα και θύτης, φαίνεται να είχαν έντονες διαφορές, μάλιστα πληροφορίες θέλουν πριν από περίπου ένα μήνα να διαπληκτίστηκαν και πάλι.

Σημειώνεται, ότι άνδρες της  Σήμανσης βρίσκονται στο σημείο του αιματηρού περιστατικού συλλέγοντας στοιχεία για την υπόθεση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-8-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά