Logo

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 40χρονος που βίαζε την επτάχρονη κόρη του επί πέντε χρόνια



 
 

Ένα ανήλικο κορίτσι από την τρυφερή ηλικία των 7 ετών βίωνε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης και της ενδοοικογενειακής βίας. Ο πατέρας της βίαζε την ίδια, επί πέντε χρόνια και την ίδια περίοδο ξυλοκοπούσε τη σύζυγο και μητέρα της.

Η νέα συγκλονιστική υπόθεση έλαβε χώρα στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής και ήρθε στο φως στις 27 Σεπτεμβρίου 2022 όταν μία γυναίκα από την Γερμανία υπέβαλλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας για ενδοοικογενειακή βία στρεφόμενη κατά του  κατά του Μπαγκλαντεσιανού  σύζυγό της, με τον οποίο έχουν τέσσερα ανήλικα παιδιά. 

Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών υποστήριζε στη μήνυσή της πως  εδώ και χρόνια ο 40χρονος Μπαγκλαντεσιανός τη δέρνει, την βρίζει και την εκφοβίζει ότι θα την «τελειώσει», ενώ την ίδια σκληρή συμπεριφορά επιδεικνύει και απέναντι στη μεγαλύτερη κόρη τους, η οποία είναι 12 ετών. 

Στον 40χρονο επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα να μην πηγαίνει στο σπίτι της όπου διέμενε μαζί με τα τέσσερα παιδιά της.

Την επόμενη ημέρα το κοριτσάκι,  εξομολογήθηκε στην μητέρα της ότι φοβάται τον πατέρα της, ενώ της είπε ότι τώρα που έφυγε από το σπίτι μπορεί να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό. Ότι δηλαδή ο πατέρας της τα τελευτία πέντε χρόνια την κακοποιεί σεξουαλικά. 

Ωστόσο, ο 40χρονος παραβίασε τον περιοριστικό όρο και ξαναπήγε στο σπίτι στις 29 Σεπτεμβρίου ασκώντας βία, με αποτέλεσμα η γυναίκα του να τον καταγγείλει ξανά στις Αρχές.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετά την καταγγελία της γυναίκας ερεύνησαν τα στέκια του 40χρονου δράστη στο κέντρο της Αθήνας. Τελικά, κατάφεραν να τον συλλάβουν σε λεωφορείο, ενώ κατευθυνόταν στη Γλυφάδα.

Ο 40χρονος κρατείται και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σημειώνεται, ότι τον φάκελο της υπόθεσης χειρίζεται η Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-10-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά