Logo

Κολωνός: Αστυνομικός στη λίστα των επίδοξων βιαστών της 12χρονης [βίντεο]



 
 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται σχεδόν καθημερινά στο φως για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Χθες έγινε γνωστό ότι ένας άνδρας παρουσιαζόταν ως αστυνομικός και έστελνε απειλητικά μηνύματα στην 12χρονη από τον Κολωνό ότι αν δεν δεχτεί να κάνει σεξ μαζί του δωρεάν τρεις φορές την εβδομάδα, θα την συλλάβει.

Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι έχει διαπιστωθεί πως ένας ένστολος συνομιλούσε με το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος στο blindchat.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου οι αρχές έχουν εντοππίσει έναν αστυνομικό νεαρής ηλικίας, ο οποίος υπηρετεί στη ΓΑΔΑ και ο οποίος συνομιλούσε με το προφίλ του ανήλικου κοριτσιού, κλείνοντας μαζί του ραντεβού για να το βιάσει.

Όπως διευκρίνισε ο δημοσιογράφος,  πρόκειται για διαφορετικό  άτομο από εκείνο που απειλούσε την ανήλικη με χυδαίες εκφράσεις, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι θα την βιάσει μαζί με συναδέλφους του.

Ο αστυνομικός της ΓΑΔΑ παραμένει ασύλληπτος, ενώ όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος αναμένεται είτε να δώσει έγγραφες εξηγήσεις είτε να καταθέσει αν και εφόσον του αποδοθούν κατηγορίες.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός  ότι έχει διαπιστωθεί πως κανόνισε ραντεβού με την ανήλικη, η περίπτωση του δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα στη δικογραφία, 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-10-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά