Logo

Ημαθία: Συνελήφθη ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου - Κηδεύτηκε η 15χρονη, σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα και η αδελφή της [βίντεο]



 
 

Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία με μία 15χρονη νεκρή και δύο τραυματίες που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Ο οδηγός είχε εγκαταλείψει τα θύματα αβοήθητα στην άσφαλτο.

Όπως μεταδίδει το pliroforiodotis.gr,  επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του μαύρου ΙΧ, κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε οικογένεια σκοτώνοντας  την 15χρονη και τραυματίζοντας σοβαρά τη μητέρα και την αδελφή της.  

'Το σοκαριστικό τροχαίο σπροκάλεσε σοκ αλλά και οργή στο χωριό Παλαιόχωρα.

Η 12χρονη τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και η 37χρονη μητέρα τους, η οποία χθες το βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει επιπλοκές.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος κήδευσε το παιδί του μόνος του.

Στo MEGA μίλησε μία συγγενής της οικογενείας.

«Όλη η Παλαιόχωρα Ημαθίας ήμασταν στο πλευρό του πατέρα που τα δάκρυά του κυλούσαν σα βρύση ανοιχτή» περιέγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-10-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά