Logo

Κολωνός: Ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται και για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας [βίντεο]



 
 

Μία αρρωστημένη κατάσταση βίωνε η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.  Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές ο Ηλίας Μίχος φαίνεται να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκπόρνευση του παιδιού.

Μάλιστα ο 53χρονος κατηγορούμενος που έχει προφυλακιστεί φέρεται να ήταν και διακινητής παιδικής πορνογραφίας, με υλικό που του έστελνε η 12χρονη κατόπιν δικών του προτροπών. 

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες και τα βίντεο της 12χρονης που είχε στην κατοχή του, ως μέσο εκβιασμού της προκειμένου να κάνει ό,τι της ζητούσε εκείνος, όπως τουλάχιστον έχει υποστηρίξει η μητέρα του παιδιού για την οποία τα στοιχεία φαίνονται να... αδυνατίζουν όσο προχωρα η έρευνα. 

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο  MEGA ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Ειδικότερα, το  12χρονο παιδί επιβεβαίωσε ότι ο Μίχος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της. Άλλωστε ανάγκαζε το παιδί να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες προκειμένου να το «πουλήσει» σε παιδοβιαστές.

«Στα μηνύματα που αντάλλασσα με τον Ηλία, μου ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τι να κάνω και πώς να είμαι» κατέθεσε η 12χρονη στην αστυνομία.

Όπως εκτιμάται, ο Ηλίας Μίχος  είχε στην διάθεσή του περισσότερες από τέσσερις φωτογραφίες και περισσότερα από έξι βίντεο της 12χρονης. Ωστόσο, βάσει και πάλι της κατάθεσης του ανήλικου κοριτσιού, φέρεται να υπάρχει και άλλο άτομο που κατέχει οπτικοακουστικό υλικό με την ίδια.

Το κατηγορητήριο για τον Ηλία Μίχο αναφέρει «κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου το οποίο προώθησε μέσω εφαρμογών και πλατφόρμας γνωριμιών» σε άγνωστο αριθμό ανδρών.

Το Live News, μετέδωσε ότι ο Μίχος δεν ήταν ο μόνος που είχε φωτογραφίες της ανήλικης. Είχε και ο περιβόητος «Μιχάλης», που φαίνεται να έχει ενεργό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας, ο οποίος ωστόσο δεν έχει οδηγηθεί ενώπιον των αστυνομικών ή δικαστικών αρχών.

«Ο Μιχάλης έχει κι αυτός δικά μου βίντεο και φωτογραφίες. Του τα έστειλε ο Ηλίας, κάνοντας ότι είμαι εγώ, στέλνοντάς τα από τον δικό μου προφίλ» ανέφερε συγκεκριμένα η 12χρονη στην κατάθεσή της.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από την 37χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού, η οποία στην απολογία της είχε πει τα εξής:

«Η κόρη μου μου είπε ότι ο Μίχος την εκβίαζε ότι εάν δεν έκανε ότι της ζητούσε, θα διέρρεε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που του είχε στείλει εκείνη. Επίσης, η κόρη μου, μου αποκάλυψε ότι ο Μίχος είχε κάμερες σε όλο το μαγαζί του, οι οποίες συνδέονται με το κινητό του. Όταν πήγαιναν κάτω στην αποθήκη, ο Ηλίας ειδοποιούσε τον υπάλληλό του αν ερχόταν κάποιος στο μαγαζί να τον ειδοποιήσει».

Την ίδια στιγμή οι έρευνες που έγιναν στο κινητό της μητέρας της 12χρονης δεν εντοπίστηκε η εφαρμογή γνωριμιών «Blindchat» μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος «ψάρευε» τους βιαστές της ανήλικης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 37χρονη μητέρα δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές διάστημα να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης 

Η 37χρονη μητέρα η οποία έχει οδηγηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει καμία σχέση με την κακοποίηση του παιδιού της και ότι δεν γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη έως ότου αποκαλύφθηκε από την θεία του παιδιού.

Οι δικηγόροι της κατηγορούμενης υποστηρίζουν πως κανένα στοιχείο της δικογραφίας και καμία μαρτυρία από συγγενείς, φίλους και παιδιά δεν αποδεικνύει την βαριά κατηγορία για μαστροπεία.

«Επιμένει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατηγορία. Περιμένουμε από το εγκληματολογικό εργαστήριο να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία αν είχε σχέση με το site, που από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν είχε. Με την άρση του απορρήτου θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχει καμία σχέση -προσέξτε- με την κατηγορία», είχε αναφέρει ο Απόστολος Λύτρας.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-10-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά