Logo

Βαρυμπόμπη: Μαχαίρωσαν τον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου, 15 φορές για την ουρά σε καντίνα - Συνελήφθη ένας από τους δράστες



 
 

Πολύ γνωστός επιχειρηματίας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από καντίνα, στη Βαρυμπόμπη με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Πρόκειται για τον 60χρονο, Γιάννη Μάρκου, ο οποίος  δραστηριοποιείται στον τομέα του Real Estate με έδρα τα βόρεια προάστια της Αττικής και παλιότερα επί χρόνια είχε σχέση με το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, Τζούλια Νόβα.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στις 04.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Βαρυμπόμπη όταν ο επιχειρηματίας βρέθηκε στο συγκεκριμένο κατάστημα μαζί με δυο φίλους του. Στο ίδιο κατάστημα μπήκαν και δυο νεαροί 20 και 25 ετών και οι δυο παρέες μάλωσαν για τη σειρά που θα έκαναν την παραγγελία!

Ο καυγάς συνεχίστηκε έξω από το μαγαζί, πιάστηκαν στα χέρια και ο 25χρονος που αναζητείται, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 60χρονο 15 φορές σε όλο του το σώμα! 

Οι δυο νεαροί αμέσως μετά μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν,

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου νεαρού 

Η  Ασφάλεια Κηφισιάς στη συνέχεια συνέλαβε τον 20χρονο, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς.

Ο  25χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε τον επιχειρηματία ακόμα καταζητείται από τις αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Ο Γιάννης Μάρκου νοσηλεύεται στην εντατική και έχει ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία. Πληροφορίες αναφέρον ότι  μια από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία. 

Την έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κηφισιάς με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει το παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και όπλα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-10-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά