Logo

Συνελήφθη ο Ρομά που φέρεται να σκότωσε ομόφυλό του στα Μέγαρα



 
 

Συνελήφθη ο 36χρονος Ρομά που φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε το βράδυ της Πέμπτης έναν 28χρονο, επίσης Ρομά, μετά από διαπληκτισμό που είχαν στον καταυλισμό του Βλυχού Μεγάρων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν - υπό την επήρεια μέθης - για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, με ανταλλαγή πυροβολισμών και αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 28χρονου στον θώρακα με κυνηγετική καραμπίνα.

Το θύμα μετέφεραν άμεσα οι δικοί του στο κέντρο υγείας Μεγάρων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι συγγενείς του κατονόμασαν στις αρχές τον δράστη που έκτοτε τον αναζητούσαν, καθώς μετά την αιματηρή συμπλοκή είχε καταφέρει να διαφύγει.

Κατά την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον φερόμενο δράστη να οδηγεί το αυτοκίνητο του στο 36ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην Αττική Οδό, κοντά στην έξοδο της Μαγούλας. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας και με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το περιστατικό δε σχετίζεται με τα γενικότερα επεισόδια των τελευταίων ημερών, μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος 16χρονου από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη, αλλά αφορά συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-12-2022 από directNEWS.gr πηγή:efsyn.gr


Τελευταία Αστυνομικά