Logo

Ελεύθεροι και οι 424 φίλαθλοι που είχαν προσαχθεί για τα επεισόδια στου Ρέντη



 
 

Ελεύθεροι αφέθηκαν τελικά και οι 424 φίλαθλοι του Ολυμπιακού που προσήχθησαν την Πέμπτη το βράδυ μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο που πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή και με μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στο μηρό και πέριξ του τραύματος».

Τέλος, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών αποφασίστηκε να ληφθούν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οπαδικής βίας.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης με τις νέες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα θα οδηγούνται στη φυλακή όσοι καταδικάζονται για οπαδική βία.

Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται από την κυβέρνηση τη Δευτέρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-12-2023 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά