Logo

ΕΛ.ΑΣ.: Συλλήψεις για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη



 
 

Σε δύο συλλήψεις  για τις δολοφονίες των νονών της νύχτας Γιάννη Σκαφτούρου και Γιώργου Ρουμπέτη, προχώρησε, το βράδυ της Τετάρτης, η ΕΛ.ΑΣ. Επίσης ενέχονται σε εμπρηστική επίθεση που έγινε στο πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας των παιδιών του Γιάννη Σκαφτούρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πλροφορίες, οι  συλληφθέντες ηλικίας 29 και 39 ετών που φέρονται ως φυσικοί αυτουργοί των δολοφονιών είναι ομογενείς από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε ακόμη σε μία σύλληψη. Το τρίτο άτομο όμως δεν εμπλέκεται σύμφωνα με πληροφορίες στις δολοφονίες, αλλά βρέθηκαν σε κατ’ οίκον έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί γεμιστήρες από καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες  εκτός από τους δύο συλληφθέντες για τις δολοφονίες, έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα, τα οποία έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και άλλα δύο άτομα που βρίσκονται στις φυλακές της Λάρισας και του Μαυροβουνίου αντίστοιχα.  Επίσης αναζητείται ακόμη ένας στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2022 στα Σκούρτα Βοιωτίας και ο Βασίλης Ρουμπέτης μαζί με τον γαμπρό του Διονύση Μουζακίτη τον Ιούνιο του 2023 στον Κορυδαλλό, στο πλαίσιο συμβολαίων θανάτου για τον έλεγχο του λαθρεμπορίου καυσίμων και τσιγάρων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2014 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά