Logo

Συνελήφθη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός



 
 

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες, την Τρίτη το απόγευμα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε 48χρονο αλβανικής καταγωγής.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έκρηξη. Η υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά την τοποθέτηση βόμβας σε αυτοκίνητο το 2014, από την έκρηξη της οποίας έχαε τη ζωή του ένας ομοεθνής του  με ποινικό παρελθόν.και τραυματίστηκε η φίλη του. Ο συλληφθείς στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, αρνούμενος οποιδήποτε εμπλοκή του. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθεριος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Ο 48χρονος είναι γνωστός ως «Τάκης ο Αλβανός» και φέρεται ως συνεργάτης του Αλκέτ Ριζάι, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί σε υποθέσεις εκβιασμών νυχτερινών καταστημάτων. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Από το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, 48χρονος αλλοδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-1-2024 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά