Logo

Παιδεραστής ασέλγησε σε 11χρονη παριστάνοντας τον γυμναστή



 
 

plateia metro panormou 2-9-2016Ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, θα απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή. Η σύλληψή του πραγμτοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στους Αμπελοκήπους, από αστυνομικούς...

της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο 40χρονος λίγο πριν την σύλληψή του, προσέγγισε μία 11χρονη ομοεθνή του στην πλατεία της στάσης του Μετρό στην οδό Πανόρμου, με το πρόσχημα ότι είναι γυμναστής.

Στην συνέχεια, αφού την οδήγησε σε παρακείμενο παγκάκι, προσφέροντάς της αναψυκτικό, δήθεν ότι θα της έδειχνε πώς να γυμνάζεται, άρχιζε να την χαϊδεύει και να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε περιπολούντες στην περιοχή αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά